Finbesök av världens bästa föräldrar!

Nu i helgen kom mina helt fantastika föräldrar på besök. Jag har varit så bortskämd! Både av Mor och Far men också av vädergudarna : ) Vilket väder vi har haft! Mamma kom redan i mitten på förra veckan, så vi hann både grilla uppe vid Lianvatnet tillsammans med Astrid och Khan, bada på Sjøbadet, jogga runt i byn samt få oss en guidad tur på Nidarosdomen tillsammans innan pappa kom, allt detta trots att jag jobbade både på onsdagskvällen och på torsdagsmorgon. På Lördagen var det lite småmulet på morgonen, men vi hade bestämt oss för att ta en morgonpromenad, och så fick det bli. Vi tog även med oss frukost som vi åt med utsikt över hela mittbyn uppe vid Festningen. Efterråt fick vi oss en guidad tur inne på Fesningen, vilket vi tyckte var mycket intressant. Stackars Norge har ju bara kastats runt mellan Danmark och Sverige genom åren och det lämnar allt sina spår! Efter denna brakstart på dagen sprack vädret upp ordentligt och vi tog nästa färja ut till mitt älskade Munkholmen! Sol och bad i nästan två timmar hann vi med och sedan lyckades vi pricka in ännu en guidad tur! Mina misstankar om att den lilla ön och dess bebyggelser har brukats som ett litet mini-alkatrass blev bekräftade. De stackars fångarna blev dock inte så gott behandlade, beroende på brott kunde de bli kastade ner i den mörka och kalla fängelsehålan där de kunde sitta upp till 12 stycken till dagen de antingen svalt eller frös ihjäl… usch då. Men, min magiska helg fortsatte! På kvällen gjorde mamma iordning fantastiskt goda fiskpaket som vi åkte ner till Nidelven på Bakklandet för att grilla! Vi spelade spel, och som vanligt var det Mamma som vann : ) En så fin och stilla sommar kväll! Mysigt!

Fiskpaket med Astrid vid Lianvatnet
Fiskpaket med Astrid vid Lianvatnet
Poledancing fick vi se med : D spännande!
Poledancing fick vi se med : D spännande!
Sol och bad på Sjøhavet
Sol och bad på Sjøhavet
Lyx-picnic : )
Lyx-picnic : )
Mys på Solsiden när Pappa kom!
Mys på Solsiden när Pappa kom!
Frukostutflykt!
Frukostutflykt!
Påväg till Munkholmen!!
Påväg till Munkholmen!!

På Söndagen skulle det bli regn och rusk… men när vi slog upp ögonen var det blå himmel och sol! Vi tog en promenad tillbaka till Bakklandet där vi åt frukost på ett Cafe, lyxigt! Sedan fortsatte vandringen upp till Tyholttårnet för att få oss en översiktlig vy av denna vackra by! Etfer det gick vi hem och svidade om för stranden innan vi tog ytterligare en lååång promenad till Korsvika där vi igen fick några timmar i solen. Som vanligt blev det bad med Mamma : ) Hon är ju galen! Pappa bjöd på grillad korv i lumper! MUMS! I precis lagom tid hördes muller från de mörka molnen längra bort på himlen och vi började vandra tillbaka. Men inte förren Mamma och Pappa satt på bussen tillbaka till flygplatsen föll de första dropparna! Tänk att man får ha det så här bra!

Utsikt över världens vackraste Trondheim!
Utsikt över världens vackraste Trondheim!
Bästa sommarmaten : )
Bästa sommarmaten : )
Och sista doppet... Härliga tider!
Och sista doppet… Härliga tider!

Jag blev ju såklart lite ensam på kvällen, Sara har ju också haft besök i helgen av sin käre John, så jag bestämde mig för att ha ensamparty på mitt rum! Musik på högsta volym, ett glas vitt med isbitar i och dans på mitt 1kvm stora golvyta! Livet blir bara så tråkigt man gör det till : ) haha! Lyckliga jag fick dock besök av Sara och John på kvällen och vi spelade Settlers tillsammans! Ne, jag säger ju det, jag har det så himla bra!

2 thoughts on “Finbesök av världens bästa föräldrar!

  1. GRATTIS GRATTIS GRATTIS på födelsedagen hjärtat vårt<3. Önskar vi kunde vara hos dig idag men vi är så glada för att vi kunde fira dig förra helgen. Underbara bilder från en fantastisk långhelg i Trondheim!!!
    Tusen födelsedagskramar från oss till dig ❤

  2. annika GRATTIS på födelsedagen ! Jag har tittat på Din senaste blogg då Gittan o Pelle hälsade på, Vilka härliga bilder från Trondheim Jag har också tittat på tidigare bloggar och jag njuter av alla vackra bilder som Du tagit Ha en bra dag Kram Mormor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s