Från diamanter till koskit

Jag hade verkligen några helt fantastiska dagar i Hyderabad och kände mig sjukt laddad inför min grandfinale på denna trip, 6 veckor yoga instruktörs skola! Lyxade till det med flyg från Hyderabad : )

Mellanlandade i Dehli
Mellanlandade i Dehli

Resan gick super, hittade rätt “pre-paid taxi” och blev avsläppt på ena sidan Gandi-floden. Med väskan på ryggen (och magen) traskade jag över bron och frågade mig fram tills jag tillslut kom fram till mitt nya hem för de närmsta veckorna.

Inte bara människor som ska fram!
Inte bara människor som ska fram!

Mitt första intryck var något helt annat än vad jag hade förväntat mig. Kossor överallt, vilket är fantastiskt charmigt, men som lämnar sina spår… och därmed obarmhärtigt mycket flugor!!! Det är dessutom en gedigen turistort med såväl utländska som inhemska turister vilket resulterar i mycket folk och höga priser. Jag hade förväntat mig ett tyst, harmoniskt, litet mysigt område, långt från byn och människor, mitt uppe bland berg och natur, med utsikt över Gandi-floden : ) Men men, jag har ju lätt för att anpassa mig så det ska nog gå bra : )

Så här ser det ut på gatorna utanför där jag bor..
Så här ser det ut på gatorna utanför där jag bor..
Men jag ska inte bara klaga.. Det är en fantastiskt häftig omgivning runt den lilla byn.
Men jag ska inte bara klaga.. Det är en fantastiskt häftig omgivning runt den lilla byn. Och det tar inte mer än 10 minuter att gå dit : )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s