Naket i Indien

Det är ju stenhård dresscode här i Indien som ni kanske vet. Det är helt täckta axlar och knän – alltid! Förutom nu i vissa strandområden där vi Turister har tillåtelse att klä oss lite mer lättklätt om vi önskar… därför begav vi oss ut till denna underbara plats på kusten vid namn Varkala i Kerala, södra Indien.

Madelen och jag hade åkt nattbussen till Trivandrum och därifrån lyxade vi till det med taxi vidare till Varkala. Trots att bussen blev si sådär en och enhalv timma sen så gick det riktigt bra. Det var ju ingen lyxig sleeper bus som jag och Veronica är van vid, men sätet gick att fälla långt och det var riktigt komfortabelt! Dock ingenting emot hur underbart härligt det var att lägga sig raklång under den hettande solen och höra hur vågorna rullade in mot stranden. Fantastiskt!

På bussen mot...
På bussen mot…
... PARADISET!
… PARADISET!

I Varkala väntade redan Josefin, som har varit här på samma typ av uppdrag som Madelen, fast hon blev placerad i en Bergsby. Josefin är en underbart härlig tjej med massor av spännande berättelser från olika resor hon har varit ute på! Vi tre hade det verkligen riktigt, riktigt bra tillsammans. Tre dagar med Yoga, god mat, sol och bad. Bara lyx! Till storyn hör ju också att vattnet var närmare 30 grader varmt! Tjohoo! Helt fantastiskt!

Det blev flera mysiga kvällar med god mat och goda drinkar!
Det blev flera mysiga kvällar med god mat och goda drinkar!
Och på dagarna var det sol och bad! Helt underbart!
Och på dagarna var det sol och bad! Helt underbart!
Här mår jag gott : D
Här mår jag gott : D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s