Ett svårt “på återseende”

Sista kvällen med Veronica blev, trots några tårar, en fantastisk upplevelse! Vi beslöt oss för att köpa in en riktig (RIKTIG!) pizza att ta med hem för att avnjutas framför vår favoritfilm “About Time”. Dessutom köpte vi varsin pannkaka med banan och extra nutella 😀 Oh my, vilken fantastisk kombo!

Pizza från riktig puzzaugn! Åh!
Pizza från riktig puzzaugn! Åh!
Så himla god! Och filmen var precis lika bra andra gången : D Så mysigt!!
Så himla god! Och filmen var precis lika bra andra gången : D Så mysigt!!

Dagen därpå hade vi fram till eftermiddagen på oss att umgås. Vi passade på att fixa Veronicas visum till Thailand där hon ska Thaiboxas i en månad : ) Vi spenderade också tid på JoMa Café, vår favorit! Supermysigt!

Där uppe vid fönstret satt vi : ) Så mysigt vi hade det!
Där uppe vid fönstret satt vi : ) Så mysigt vi hade det!

Tillslut vad det dock dags att gå tillbaka, i god tid innan bussen skulle gå, så att vi skulle ha lång tid att verkligen säga hejdå och kramas… bara det att tjejen på hostlet hade gett mig fel tid och bussen hade gått nästan 2 timmar tidigare! Åh, att då blev jag stressad! Som tur var fixade de så att jag fick åka motorcykel (med packning och allt) till Thai gränsen för att sedan slussa mig själv vidare med buss och tuk-tuk fram till tågstationen. Jag kom i god tid trots allt, men vårt hejdå blev lite som i det hastigaste laget, och det tog nästan hela motorcykelresan innan jag slutligen kunde kontrollera tårarna!

Tåget till Bangkok gick fantastiskt bra. Sov som en stock! Det var överraskande bra standard på sängarna tyckte jag, rymliga, fräscha, nytvättade lakan och filt och allt, så himla bra!!!

Sovsal på tåget!
Sovsal på tåget!
Mys!
Mys!

IMG_3406

1 thought on “Ett svårt “på återseende”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s