Den alldeles för söta sanningen

De senaste dagarna har vi råkat unna oss varsin superduper-megagod pannkaka Thai-style! Jag som håller på att förbereda mig för den stora yogautmaningen i Indien om några veckor har försökt (kanske inte mitt yttersta) att tänka på vad jag äter… men dessa godbitar är verkligen bara för goda för att motstå!!

Stora och tunna pannkakor, steks i smör
Stora och tunna pannkakor, steks i smör
Såhär ska det se ut Pannkaka á la Annika!!
Såhär ska det se ut: Pannkaka á la Annika!!

I kväll blir det dock den sista. För den bittra sanningen är att i kväll är sista kvällen med min älskade systeryster Veronica (för den här gången!). Usch, kommer behöva något sött att trösta mig med… men jag har mycket roligt att se fram emot också! Fick precis ett mail från min gode barndomsvän Madelen som jag ska möta upp i Indien! Hon är en person som verkligen får mig att fundera över hur ett hjärta av guld egentligen gör för att pumpa runt blodet i kroppen…(?) Ska bli så roligt att höra om hennes erfarenheter från projektet hon arbetat på i Indien de senaste 4 månaderna! Jag fick dock höra tråkiga nyheter om programmet, och som alltid när det gäller ideella organisationer är det pengar som tryter… verkligen tråkigt när det är så engagerade eldsjälar som Madelen som verkligen lägger ner så mycket tid och energi på att göra en förändring i andra människors liv!! Läs mer här. Det blir inte alltid ett lyckligt slut på alla historier, men jag vet med säkerhet att de barn som fått äran att i alla fall träffa Madelen har berörts för livet! Hon är en fantastisk tjej!

images-2

4 thoughts on “Den alldeles för söta sanningen

      1. I’m sometimes thinking of writing in English.. but my grandmother (84) like to read my blog, so I’ve decided not to 🙂 But if you have any questions, you’re of course more than welcome to ask anytime 🙂 Have a good one!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s