Tåg i Vietnam

När vi tillsist blev tvungna att lämna vår lilla favoritstad Hoi An för att ta oss till huvudstaden Hanoi bestämde vi oss för att lyxa till det med tåg! Nog för att vi inte brukar ha några större problem med att sova på bussar och så, men jag tyckte det var kul med lite omväxling! Vi tog naturligtvis det flottaste platserna – mjuka sängar i 4-bädds rum. Jag och Veronica fick överslafarna. Fantastiskt bra! Jag sov som en stock, säkert 8 timmar av 16!

Redo att resa vidare!
Redo att resa vidare!
Tåget rullar in...
Tåget rullar in…
Breder ut mig i sängen!
Breder ut mig i sängen!
Och landskapet bläddrar förbi utanför fönstret.
Och landskapet bläddrar förbi utanför fönstret.
Risfält...
Risfält…
Toaletten var kanske inte så kul... svårt att stå still när det skumpar omkring i tåget, ni kan tänka er hur det luktar urin! Tur att fönstret var öppet. Dessutom var det ju hål rakt ner till rälsen, så man blev nästan vindtorkad när man satt där på huk *haha
Toaletten var kanske inte så kul… svårt att stå still när det skumpar omkring i tåget, ni kan tänka er hur det luktar urin! Tur att fönstret var öppet. Dessutom var det ju hål rakt ner till rälsen, så man blev nästan vindtorkad när man satt där på huk *haha

Lästa ut Ove-boken (En man som heter Ove) också… en bok som ja tyckte var rätt trög i början men som inte ens jag kunde annat än älska tillslut. Här kommer mitt favoritcitat:

IMG_2872

1 thought on “Tåg i Vietnam

  1. Åh vilket fint citat. Hade också skrivit upp ett citat från honom: Sorg är opålitligt på det sättet, när människor inte delar den kan den dela på människor istället.

    En vis man!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s