Snö /slask och annat väder…

De senaste veckorna har det verkligen varit svängande väder… Ena dagen snöar det, andra dagen regnar det… och så är det mörkt! Hela tiden! Förrutom kanske 2-3 timmar mellan 10.30-12.30, då är det väl lite skymning. Jag förstår att folk kan bli lite deprimerade här uppe..

Känslan av att gå hem efter jobbet!
Känslan av att gå hem efter jobbet!

Jag har ingen vidare lust att vara ute när det är tråkigt väder, så istället försöker jag sysselsätta mig på annat vis… Det blir ju givetvis endel jobb! Nu är jag inne på dag nr 8 i rad, passar på att jobba heldag medan ångan är uppe.. 3 dagar till innan jag får ledigt : ) Det känns bra! Trots att det kan vara lite kämpigt på jobbet är det nästan skönare att ha något att göra än att sitta hemma alldeles ensam.

Så hemma brukar jag skypa lite, titta på film, köra lite träning, baka eller laga mat : ) Här kommer ett riktigt gott matlagningstips:

Stek wok-grønsakerna i olja och smör, koka nudlarna och släng i dem med i stekpannan när grönsakerna fått färg, slå på vatten så att det ångas lite, och till slut slå på ett par tre matskedar av denna gudomliga sås(!!!), stek någon minut till.. NJUT!
Stek wok-grønsakerna i olja och smör, koka nudlarna och stek sedan dem  med i stekpannan när grönsakerna fått färg, slå på vatten så att det ångas lite, till slut slå på ett par tre matskedar av denna gudomliga sås(!!!), stek någon minut till.. NJUT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s