En sväng till Lofoten

Ja, efter en lång natt på jobb till igår fick jag naturligtvis frågan om jag hade lust att följa en patient till Lofoten… vem kan tacka nej till ett sådant erbjudande?! Inte jag i alla fall! Så det var bara att byta om, hämta patienten och sticka iväg : )

Vi lämnade ett glödande Tromsö bakom oss
Vi lämnade ett glödande Tromsö bakom oss…
Fick byta flyg i Bodö och vädret var riktigt ruskigt!
 och fick byta flyg i Bodö där vädret var riktigt ruskigt!

Det där lilla planet var ingen hitt att sitta på i ovädret alltså. Jag är glad att jag inte blev allt för dålig! Framme i Lofoten verkligen öste regnet ner.. så himlans synd eftersom jag hört att det kan vara den vackraste platsen i Norge! Efter att jag lämnat av en supernöjd patient på sjukhuset klarnade det en aning och jag kunde få mig en glimt av Lofotens skönhet. Jag måste nog verkligen intyga om att det inte är en skröna! Alla dessa enormt höga berg runt omkring och vatten precis överallt… Det får bli en tripp tillbaka i sommar!! WOW!

Väl hemma igen på kvällen upptäcker jag att jag fått en ny huskamrat! Å jag som inte ens hade diskat min disk!!! Fy tusan vad pinsamt… hon var inte hemma på kvällen dock, så jag bestämde mig för att koppla av med ett glas vin och lite matlagning! Musik på högsta nivån, skön gammal RnB som jag kan utantill : ) haha.. (Love it!)
Hade köpt med mig färsk torsk som jag stekte på och gjorde en variant på min och Sara Fahlanders supergoda Tomat och Basilika Salsa med vitt vin i. Blev kanon gott!
Hjälp vad gott jag sov sen, det kan inte vara bra att dygna på det där viset… tur att det inte händer allt för ofta : )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s