Skräckblandad förtjusning

Det här med skidåkning är verkligen svårt att sätta fingret på om jag älskar eller hatar… Jag tror det lutar mest åt älskar, men jag  är inte helt övertygad. Idag tog det mig tre timmar att övertala mig själv om att jag skulle ut i spåret, jag vet ju att träning ger färdighet! Vädret var inte lika perfekt som sist, lite snöigt, men ändå -2 och inte så mycket vind. När jag väl bestämde mig fick det dock gå undan så jag inte skulle hinna ändra mig!

Underställ på och skidvaxning!
Underställ på och skidvaxning!

Spåret ligger ju som sagt inte så långt ifrån där jag bor. Jag har det nästan lite för bra som bara kan snöra på mig pjäxorna och ta skidor och stavar i handen och traska iväg! Och det är ju faktiskt skönt att få vara ute i naturen och röra på kroppen : )

Ingen nackdel att det är så vackert!
Ingen nackdel att det är så vackert!
Tjohej vad det går!
Tjohej vad det går!
Så är det ju klokt att välja en tidpunkt när det inte är så mycket folk i spåret, Kl 13 var perfekt!
Så är det ju klokt att välja en tidpunkt när det inte är så mycket folk i spåret, Kl 14 var perfekt!

Efter 1,5 timma kände jag mig nöjd och stolt, trillade  inte en enda gång! Status på min skidåkning just är att jag till och med vågar ta lite fart i nedförsbackarna men uppför går jag fortfarande kalle anka gång, haha : ) Det blir bättre…

Sen tänkte jag passa på att handla också, och här i Norge vill man ju gärna handla nyttig mat så billigt som möjligt! Tyckte faktiskt jag lyckades bra! Köpte mig en hel kalkon (5kg!) för 150 norska kronor! Nu har jag två dagar på mig att lista ut hur denna skall tillagas medan den ligger och tinar i kylen… Hujeda mig! Tips mottages gärna!!!
Avokado låg också bra till prismässigt, 8st för 35kr. Rena lyxen : ) Får gå ner på byn och köpa mig lite färska räkor senare idag, för avokado och räkor är ju en fantastisk kombo!

Unnade mig till och med en julblomma för att få lite julstämning hemma... kanske lite tidigt ännu, men det är ju så mysigt : )
Unnade mig till och med en julblomma för att få lite julstämning hemma… kanske lite tidigt ännu, men det är ju så mysigt : )

 

 

 

 

1 thought on “Skräckblandad förtjusning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s